Sminkelünk

Egy jól kiválasztott smink, öltöztet. Olyan ez, mint egy jó ruha, vagy egy finom parfüm, egy kényelmes, de csinos cipő. Ettől még jobban nőnek, még jobban szépnek érezzük magunkat. Átalakulunk, elrugaszkodhatun egy kicsit a hétköznapoktól. Sokan nem sminkelik magukat. Több oka lehet. Nem kötelező. Sokmindenkit nem egy szép ruha dob fel, vagy a parfümök sem érdeklik igazán. Ezzel nincs baj, és nem kell ítélkezni, mert valakit natúron látunk. Megvan annak is a maga szépsége.

Ki miért sminkeli magát? Hát több oka van. Szépnek akarunk látszani, fiatalabbnak, netán idősebbnek, vagy el akarunk bújni, vagy éppen ki akarunk törni? Ezért szép ez a szakma. Tartogat meglepetéseket, és nagy örömöket. Boldogság, ha sugárzó szemeket látok belenézni a tükörbe. Ki fiatalabbnak látja magát, ki komolyabbnak, ki extrát akart, ki fotózásra megy, valaki csak fáradt arcát szeretné megszépíteni. Oka mindig lesz egy sminknek.

Napi információért kövess a facebook oldalamon:
https://www.facebook.com/pages/Borsy-%C3%81gnes-SminkesFilmes-sminkArcfest%C5%91/1082317038451190

NAPPALI SMINK                  4.500.-
Ha szépülni vágysz, szeretnéd, hogy a karaktered hangsúlyos legyen, állásinterjúra mész, randira, vagy csak egy kis kényeztetésre vágysz, akkor itt a helyed. A természetes szépséged kiemelem, és még vonzóbbá teszem.

ALKAMI SMINK                    6.500.-
Azoknak a hölgyeknek ajánlom, akik valamilyen különleges eseményre, bálra, céges estékre, színházba, esküvőre, születésnapra, évfordulóra vagy bármilyen olyan alkalomra készülnek, ahol igazán szépek, különlegesek akarnak lenni, és a hétköznapi viselettől picit el akarnak rugaszkodni. 

ESKÜVŐI SMINK                18.000.-
Egy igazán különleges nap ez! Izgalom, fotózás, gyomorfájás, szájharapdálás, tenyérizzadás, "jaj a ruhám", jaj a hajam", "nem eszem!", ..... sorolhatnám igaz?
Egy valamiben biztos lehetsz! Egy gyönyörű sminkben fogsz a vőlegényed elé állni. Nem más leszel, csak tündökölni fogsz! Ragyogásodat az arcodon hansúlyozzuk, és a csillogó szemed, még csillogóvá varázsoljuk. Fixálóval tartósítjuk, hogy bírja az időjárást, a puszikat, az izgalmakat.
Az ár tartalmazza a próbasminket, a Nagy Napon a sminket  a készülődés helyszinén, és a vőlegénysminket

ÖRÖMANYA SMINK             4.000.-
Hát miért ne ragyogjon az örömanya is. Tartós smink, vízálló, biztosan nem fogja lesírni a sminkjét, csak zsepkendőt ne felejtsen el magánál tartani!
Ne feledkezzünk meg a koszorúslányokról sem, hiszen ők a párt díszítik és kísérik!

SZALLAGAVATÓI
BALLAGÁSI
TABLÓKÉP SMINK                      4.000.-   
Fiatalok is szeretnének életük egyik legfontosabb eseményén igazán szépek lenni. Fotó is készül róluk, megörökített esemény ez. Miért ne lehetnének ragyogóak, sugárzóak. A természetes szépségüket hangsúlyozom, és üdévé varázsolom.            

EGYÉB SMINK    ÁR MEGEGYEZÉS SZERINT
Fotózásokon, forgatásokon (film, reklám, egyéb), divatbemutatókon, céges rendezvényen, egyéb rendezvényeken való sminkelés 

 

 Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése

  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.

További információ a formázási lehetőségekről